Menu
E-İşlemler
Englısh
E-İşlemler
Englısh
Ana Sayfa
Dernek
Dernek Yönetimi
Dernek Tüzüğü
Dernek Temsilciliklerimiz
Temsilcilik Yönetmeliğimiz
Muayene Memuru Görevleri
Yayınlarımız
Başkan
Kurumsal
Komisyon
Mevzuat
İstatistik
Bakanlık İstatistikleri
Veri Bültenleri
Gümrük İşlem Süreleri
Kurumsal Yayınlar
Diğer Yayın ve Raporlar
Üyelik
MYS
İletişim
Ana Sayfa
Haberler
Başkanımız Hakan ÜLKER'den Seçim İçin Teşekkür
15.01.2019
Değerli Üstatlarım, Kıymetli Meslektaşlarım,
12.01.2019 tarihinde yapılan Gümrük Muayene Memurları Derneğimizin Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda 3. kez yönetime seçilmiş¸ ve sizlerin güvenini kazanmış¸ olmanın gururunu yaşamaktayım.
Siyasi parti temsilcilerini bizzat protokole davet etmemizin sebebi; her iki onur konuğumuzun da mesleğimiz hakkında yapmış¸ olduğu çalışmalardır. Öncelikle sahsımı kırmayarak Olağanüstü¨ Genel Kurulumuza icabet eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Sayın Arzu ERDEM’e, Adalet ve Kalkınma Partisi E. Milletvekili Metin KÜLÜNK’e teşekkürü bir borç bilirim.
Ayrıca, diğer aday meslektaşım Sayın Mustafa KALIN olmak üzere bu sürece katkı da bulunan, heyecan katan, birlikteliğimizi pekiştirmemize vesile olan herkese müteşekkirim.
Hakkâri Yüksekova Esendere’den, İzmir’e, Habur’dan Tekirdağ'a, Iğdır’dan Bursa’ya, Ankara’dan Adana’ya, Mersin’den Eskisehir’e daha sayamadığım birçok ilimizden ve tabii ki kadim şehrimiz İstanbul’dan mesai öncesi ve sonrası büyük zorluklarla gelip genel kurulumuzu onurlandıran, birlik ve beraberliğimizi başta camiamız olmak üzere herkese gösteren ve Gümrük Muayene Memurları Derneği’nin Türkiye Gümrük Muayene Memurları Derneği olduğunu bir kez daha bizlere hissettiren tüm meslektaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Bu secimin galibi iki aday da değildir. Bu seçimin galibi önce kurum sonra da Muayene Memurlarıdır. Mesleğimiz adına bir şeyler yapmak için yönetimde olmaya gerek yoktur Ayrıca girmiş olduğumuz bu yolda emekli olan, özel sektöre gecen, idari kadrolarda göreve devam eden hiç fark etmeksizin yolu bir şekilde bu meslek ile kesişen tüm meslektaşlarımızın, üstatlarımızın ayırt etmeksizin hepsinin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız olduğunu hatırlatmak isterim. Gün; bu güzide mesleğe sahip çıkma günü ve hak ettiği yere taşıma günüdür diye düşünmekteyim.
Bizlere oy versin vermesin, hangi inancı ve siyasi fikri benimsemiş¸ olursa olsun ben sahsım olarak bir kez daha tekrar ediyorum; “hiç kimseyi ötekileştirmeden, herhangi bir siyasi parti, vakıf, dernek, kişi vb. güdümünde olmadan herkesin her düşüncesine açık olduğumuzu, her proje ve fikre aynı hassasiyetle yaklaşacağımızı, tıpkı dün olduğu gibi bugün de ve bugünden sonra da aynı yönetim anlayışıyla devam edeceğimize söz veriyorum. Futbol hakemi olmam hasebiyle müsabaka görevlerim ve uçak yolculuklarım haricinde telefonumun sürekli açık olduğunu, herkesin istediği an ulaşabileceğini de belirtmek isterim. Telefon numaram 0542 620 1453’tur.
Değerli Meslektaşlarım, dernek yönetimi olarak bizlerin de eksiklikleri ve hataları olmuş¸ olabilir, bunun için affınıza sığınıyoruz. Bu sebeplerle derneğimizden uzaklaşmak, mesleğimize bir şey katmamak da yol aldığımız süreci menfi olarak etkilemektedir. Her zaman dediğim gibi ayrım yapmaksızın tüm meslektaşlarımı; adayından, emekli olanına, emekliliği yaklaşandan, özel sektörde olanına kadar herkesi bu dernek çatısı altında bir olmaya, birlik olmaya ve dirlik içinde olmaya davet ediyorum. Unutmayalım ki bizler yan yana durduğumuzda aşamayacağımız engel yok.
Başta genel kurulumuzu onurlandıran değerli milletvekillerimiz olmak üzere, Eski Müsteşarımız Sayın Bülent ERTEM’e, derneğimizin çok kıymetli eski başkanları Sayın Hidayet GÜNGÖR’e, Sayın Süleyman Ecevit SANLI’ya ve Sayın Bekir DURUSOY’a, kıymetli Üstadımız Sayın Bayram DOĞAN'a, İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Sayın Serdar KESKİN ve yönetimine, Kocaeli Gümrükçüler Birliği Platformu Başkanı Sayın Refik BORA ve yönetimine, Gümrük TV’nin Kurucusu Sayın Erdem İLBEY’e, tüm misafirlerimize ve özellikle de cefakâr meslektaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.
Biz Muayene Memurları olarak her zaman biriz, birlik içindeyiz. Bizi hiçbir siyasi görüş ya da hiçbir düşünce ayıramaz.
Saygılarımla.
Hakan ÜLKER
Gümrük Muayene Memurları Derneği
Genel Başkanı
Strateji Geliştirme Başkanımıza ve Personel Genel Müdürümüze Ziyret
DİVAN DERGİMİZİN 2022 YILI İLK SAYISI SİZLERLE
KINIYORUZ
BAŞKANIMIZ HAKAN ÜLKER GÜMRÜK TV GENİŞ AÇI PROGRAMINA KONUK OLDU
3600 EK GÖSTERGE TALEBİ
SAVDES-SEN‘E ZİYARET
DİVAN DERGİMİZİN 2021 YILI SON SAYISI SİZLERLE
YETKİLİ SENDİKA BÜRO MEMUR-SEN'e
Müşavirlik Hakkımız İçin Girişimler
SENDİKALARA EK GÖSTERGE 3600 İÇİN YAZI