Menu
E-İşlemler
Englısh
E-İşlemler
Englısh
Ana Sayfa
Dernek
Dernek Yönetimi
Dernek Tüzüğü
Dernek Temsilciliklerimiz
Temsilcilik Yönetmeliğimiz
Muayene Memuru Görevleri
Yayınlarımız
Başkan
Kurumsal
Komisyon
Mevzuat
İstatistik
Bakanlık İstatistikleri
Veri Bültenleri
Gümrük İşlem Süreleri
Kurumsal Yayınlar
Diğer Yayın ve Raporlar
Üyelik
MYS
İletişim
Ana Sayfa
Haberler
ANKARA GÜMRÜK MÜDÜRLÜKLERİNE ZİYARET
01.02.2019
Gümrük Muayene Memurları Derneği Genel Başkanımız Sayın Hakan ÜLKER ve Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Fatih MIZRAK ile birlikte Esenboğa, Ankara Tır Gümrük Müdürlüğü, Ergani Tasfiye İşletme Müdürlüğü, Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ve Ticaret Bakanlığı Merkez teşkilatında görev meslektaşlarımızı ve eski Başkanımız şube müdürü Sayın Bekir DURUSOYU ziyaret etti.
Olağanüstü genel kurul ile büyük farkla güven tazeleyen başkanımızı ve yönetimi tebrik eden meslektaşlarımız yönetimimize başarılar diledi.
Sorunlarımız ile birlikte özellikle A grubu kadroya geçiş için gelinen süreci ve önümüzdeki günlerde neler yapabileceğimizi istişare ettiler.
Başkanımız Sayın Hakan ÜLKER, artık seçimlerin geride kaldığını hepimizin ayrışma yerine, aksine her şeyi bir kenara bırakıp mesleğimiz için birleşmesi, birlik olması gerekliliğini dile getirdi. Temsilcilik çalışmalarımızın da devam ettiğini belirten yönetimimiz her müdürlükten birer temsilci belirlemeye de devam etmiştir.
Bugüne kadar dernek ne yapıyor, sorularının çok sık duyulduğunu fakat hukuki anlamda da güçlü olan sendikalar ne yapıyor sorularını hiç duyamadıklarını ifade ederek; gerekirse bundan sonra ki süreçte tüm Muayene memurlarını bağlı bulundukları sendikalardan derneğimiz üzerinden istifaya çağırmış ve tüm sendikalara da üyelik başvuru formlarını imzalayarak derneğimize iletmelerini istemiştir. Artık şu yapılıyor bunu alacağız yerine kim somut haklar elde ederse oraya toplu olarak üye olunmasının gerekliliği dile getirmiş ve meslektaşlarımızdan da kabul görmüştür.
Bizleri ağırlayan başkentimiz güzel Ankara’nın Muayene Memurlarına ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Gümrük Muayene Memurları Derneği
Yönetim Kurulu
Strateji Geliştirme Başkanımıza ve Personel Genel Müdürümüze Ziyret
DİVAN DERGİMİZİN 2022 YILI İLK SAYISI SİZLERLE
KINIYORUZ
BAŞKANIMIZ HAKAN ÜLKER GÜMRÜK TV GENİŞ AÇI PROGRAMINA KONUK OLDU
3600 EK GÖSTERGE TALEBİ
SAVDES-SEN‘E ZİYARET
DİVAN DERGİMİZİN 2021 YILI SON SAYISI SİZLERLE
YETKİLİ SENDİKA BÜRO MEMUR-SEN'e
Müşavirlik Hakkımız İçin Girişimler
SENDİKALARA EK GÖSTERGE 3600 İÇİN YAZI